Budapest IV Szilágyi út új nyomvonal engedélyezési terv forgalmi modell, előzetes zaj és levegőterhelési hatásvizsgálat forgalmi,...

Budapest IV Szilágyi út új nyomvonal engedélyezési terv forgalmi modell, előzetes zaj és levegőterhelési hatásvizsgálat

1999

Budapest IV Szilagyi new road alignment design plan traffic model, a preliminary assessment of noise and air pollution

Feladatleírás:

A forgalmi vizsgálat úthálózati modell alapján.

Az M0 autóút átadása utáni forgalmi állapot vizsgálatának elkészítése a környező úthálózat jelenlegi hatásának bemutatásával (Szilágyi úti csomópont nem üzemel).

A távlati (M0 autóút Duna-hídjának átadása nélküli) forgalmi állapot vizsgálatának elkészítése a környező úthálózati változások hatásának bemutatása a bevásárlóközpont megépülte nélkül (Szilágyi út csomópontja a káposztásmegyeri irányban üzemel).

A távlati (M0 autóút Duna-hídjának átadása nélküli) forgalmi állapot vizsgálatának elkészítése a környező úthálózati változások hatásának bemutatása a bevásárlóközpont megépülte nélkül (a Szilágyi út Dunakeszit bekötő szakasza is üzemel).

A távlati (M0 autóút Duna-hídjának átadása nélküli) forgalmi állapot vizsgálatának elkészítése a környező úthálózati változások hatásának bemutatása (a Szilágyi út Dunakeszit bekötő szakasza üzemel) a bevásárlóközpont megépültével. Környezetvédelmi hatásvizsgálat zaj és légszennyezési vizsgálata. Területlefedéses modellvizsgálatok a zaj és légszennyezési szakterületekre a mértékadó illetve kritikus állapotokra.

Vissza