Astacus Kft. - környezetvédelmi mérések, zajmérés, levegő terhelési vizsgálatok, forgalomszámlálás

Magunkról

Cégünket 1995-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy kreatív, a piaci igények előtt járó fejlesztéseinkkel és azok alkalmazásaival segítsük a műszaki tervezést olyan szakterületeken, melyek alapjai és fontos kiegészítői egyéb komplex feladatoknak.

Az elmúlt években

elvégzett munkáink mennyisége, változatossága és nagyságrendje utal arra, hogy a két tulajdonos mellet két külső szakértővel működve a fejlett technológia milyen termelékenyen szolgálta ki a megbízói igényeket.

Célunk

a beruházói oldal megbízásainak kielégítése mellett, az önkormányzati és hatósági döntéshozatalok elősegítéséhez szakmailag megalapozott vizsgálatok készítése forgalmi tanulmányok, zaj- és levegőterhelési számítások és ökológiai felmérések szakterületein.

Jogosultságaink

A Magyar Mérnöki Kamara szakmagyakorlási engedélyeivel az alábbi szakterületekre rendelkezünk:
SZÉM1       Közlekedési építmények szakértése
Tkö            Településtervezési közlekedési szakterület
SZKV-1.2.  Levegőtisztaság védelm szakértő
SZKV-1.4.  Zaj és rezgésvédelem szakértő

Szakmai elismerést
a zaj- és levegőterhelési számítások végzéshez kidolgozott programmal készített diplomamunka kapott, melyet az Építéstudományi Egyesület diplomadíj Pályázatán arany éremre méltattak (Varga Szabolcs YMÉMF 1993 „Az állami Vizsgáztató Bizottság szakdolgozatát dicséretben részesíti és hasznosítását javasolja”).
oklevélkeA díj

 

 

 

 

 

 

Vissza
Mintapélda egy útszakasz és a környező épületek óránkénti forgalomsűrűség, zaj és NO<sub>2</sub> terhelésének változásáról (balról nézve) Mintapélda egy útszakasz és a környező épületek óránkénti forgalomsűrűség, zaj és NO<sub>2</sub> terhelésének változásáról (középről nézve) Mintapélda egy útszakasz és a környező épületek óránkénti forgalomsűrűség, zaj és NO<sub>2</sub> terhelésének változásáról (jobbról nézve)
This is an example of a HTML caption with a link.