Közúthálózat tervezési közbeszerzés (2. a Kormány határoztban szereplő listákról) környezetvédelmi, közúti, biztonsági,...

Közúthálózat tervezési közbeszerzés (2. a Kormány határoztban szereplő listákról)

2011.08.12.

Forrás: Közbeszerzési Értesítő 2011 / 93. lapszám / 2008.08.12

A mai napon a Közbeszerzési érteítőben az "M10 gyorsforgalmi út Budapest-Kesztölc szakasz 2x2 sávos autóút" tervezésre vonatkozó ajánlati felhívása jelent meg.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. nyilt ajánlati felhívást tett közzé a közbeszrzési értesítőben az "M10 gyorsforgalmi út Budapest-Kesztölc szakasz 2x2 sávos autóútként történő előkészítéséhez a környezetvédelmi engedélyezési eljáráshoz dokumentumok elkészítése, környezetvédelmi engedély megszerzése, a közúti biztonsági hatásvizsgálat elkészítése" tárgyában. Ez az útszkasz a 1222/2011. (VI. 29.) Korm. határozat II. programciklusában szerepel (2017-2020 között).

Mintapélda egy útszakasz és a környező épületek óránkénti forgalomsűrűség, zaj és NO<sub>2</sub> terhelésének változásáról (balról nézve) Mintapélda egy útszakasz és a környező épületek óránkénti forgalomsűrűség, zaj és NO<sub>2</sub> terhelésének változásáról (középről nézve) Mintapélda egy útszakasz és a környező épületek óránkénti forgalomsűrűség, zaj és NO<sub>2</sub> terhelésének változásáról (jobbról nézve)
This is an example of a HTML caption with a link.