Ismét elindulhatnak a közúti fejlesztések, melynek tervezetét az Országos Terület Rendezési Terv szerint készítettek el

Kormány határozat

2011.06.30.

Forrás: Jogszabálykereső

Megjelent a 1222/2011. (VI. 29.) Korm. határozat a gyorsforgalmi- és a főúthálózat hosszú távú fejlesztési programjáról és nagytávú tervéről

Amint oldalunk tartalmi részéből látható cégünk tevékenysége jelentősen kötődik az ország közlekedésfejlesztéséhez. Az elmúlt évek nagy építési lendülete 2010-ben megtört. Az újraindulás első jele, hogy a gyorsforgalmi és főúthálózat fejlesztési ütemezése elfogadásra került. A rendelet a fejlesztési elképzelésekben kevés helyen tér el az Országos Területrendezési Tervben foglataktól. Érdemi része a fejlesztések ütemezésének megalkotása volt.

Mintapélda egy útszakasz és a környező épületek óránkénti forgalomsűrűség, zaj és NO<sub>2</sub> terhelésének változásáról (balról nézve) Mintapélda egy útszakasz és a környező épületek óránkénti forgalomsűrűség, zaj és NO<sub>2</sub> terhelésének változásáról (középről nézve) Mintapélda egy útszakasz és a környező épületek óránkénti forgalomsűrűség, zaj és NO<sub>2</sub> terhelésének változásáról (jobbról nézve)
This is an example of a HTML caption with a link.