Magunkról

Cégünket 1995-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy kreatív, a piaci igények előtt járó fejlesztéseinkkel és azok alkalmazásaival segítsük a műszaki tervezést olyan szakterületeken, melyek alapjai és fontos kiegészítői egyéb komplex feladatoknak.

Az elmúlt években

elvégzett munkáink mennyisége, változatossága és nagyságrendje utal arra, hogy a két tulajdonos mellet két külső szakértővel működve a fejlett technológia milyen termelékenyen szolgálta ki a megbízói igényeket.

Célunk

a beruházói oldal megbízásainak kielégítése mellett, az önkormányzati és hatósági döntéshozatalok elősegítéséhez szakmailag megalapozott vizsgálatok készítése forgalmi tanulmányok, zaj- és levegőterhelési számítások és ökológiai felmérések szakterületein.

Szakmai elismerést

a zaj- és levegőterhelési számítások végzéshez kidolgozott programmal készített diplomamunka (Varga Szabolcs YMÉMF 1993 „Az állami Vizsgáztató Bizottság szakdolgozatát dicséretben részesíti és hasznosítását javasolja”) kapott, melyet az Építéstudományi Egyesület diplomadíj Pályázatán arany éremre méltattak.
oklevélkeA díj

This is an example of a HTML caption with a link.